top of page

Acte și proceduri

La Biroul Notarial "Pană M. Ruxandra" vă oferim o gamă completă de servicii juridice pentru a vă rezolva toate problemele intr-un mod rapid si eficient.

wooden gave sitting on the table in a notary office

Va vom prezenta mai jos câteva servicii notariale pe care le prestam si actele necesare pentru încheierea diferitelor proceduri pentru a putea veni pregătiți la biroul nostru si pentru a avea o experiența cat mai plăcută si eficienta.

Toate actele trebuie prezentate în original.

Aceste proceduri notariale reprezintă doar câteva din serviciile pe care le oferim. Pentru a afla informații despre situația dvs va rugam să ne contactați.

Declarații

În cadrul unei declarații notariale, o persoană (declarantul) își exprimă în mod oficial și sub semnătură anumite fapte, intenții, drepturi sau obligații. Procesul implică de obicei identificarea persoanei care face declarația și asigurarea că declarația este făcută liber și cu cunoștință de cauză.

Procuri

Procurile notariale sunt documente legale prin care o persoană (denumită mandant) împuternicește o altă persoană (denumită mandatar sau împuternicit) să acționeze în numele său și să ia decizii în anumite situații. Acestea sunt autentificate de un notar public pentru a asigura legalitatea și autenticitatea lor.

Contracte

Contractele la notar, cunoscute și ca acte notariale, sunt documente legale autentificate de un notar public. Acestea sunt folosite pentru a conferi un grad mai înalt de securitate juridică și autenticitate actelor și tranzacțiilor.

Proceduri Notariale

Procedurile notariale sunt un set de procese și servicii oferite de notari publici pentru a certifica legalitatea diferitelor acte și tranzacții. Acestea sunt destinate să asigure conformitatea cu legea și să prevină frauda.

bottom of page